DESPRE NOI

Cu peste 14 ani experiență în online, compania noastră vine în intampinarea nevoilor dumneavoastră oferindu-vă suport pentru tot ce ține de identitatea online a companiei, marketing online și promovarea eficientă prin intermediul blogurilor, a canalelor de social media dar și prin intermediul altor metode de publicitate online eficiente.

Seriozitatea, profesionalismul și corectitudinea față de clienți sunt valori de bază în companie. De asemenea acceptăm cu multă deschidere noi provocari fiind dispuși sa ne asumam riscuri alături de clienții noștri pentru a crește împreună.

Valorile companiei
La noi vei găsi întotdeauna strategia perfectă, corectă și coerentă pentru compania ta. Pe ce ne bazăm? Ne bazăm pe profesionalism, loialitate, promptitudine, fidelitate, dezvoltare în mod constant, respectarea termenelor pentru fiecare proiect și bineînțeles seriozitatea ce ne caracterizează.
De ce sa alegi serviciile noastre?
Dacă ești în prag de a-ți începe o nouă afacere (sau să-ți dezvolți afacerea existentă) și nu știi cu ce să începi mai întâi sau dacă o idee, însă nu o poți pune în practică, aruncă o privire asupra serviciilor, pe care ți le putem oferi. În afară de tot sprijinul și susținerea noastră, îți putem oferi consultanță cu privire la dezvoltarea afacerii tale. În continuare îți pregătim pachetul nostru de servicii, de care poți beneficia în colaborarea noastră.
CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI

Am apelat la cunostintele si ajutorul lui Dragos, in cadrul unui proiect personal ce necesita implicarea unei persoane competente in domeniul IT, calitati pe care le-am regasit la el. Imi place pasiunea si profesionalismul cu care trateaza fiecare task, dar si ideile inovative cu care m-a surprins in repetate randuri, gasind de fiecare data solutia optima pentru problemele inevitabile ce au aparut pe parcurs.
Fără a ignora eforturile întregii sale echipe, pentru mine, NANOTEL este sinonim cu Dragoș Șchiopu. Iar cei care îl cunosc pe Dragoș știu că este un fel de 4x4 al IT-ului, genul de persoană pentru care nu s-a inventat încă provocarea pe care să n-o accepte și care te ajută să o scoți la capăt indiferent de cât de accidentat s-ar dovedi uneori a fi terenul virtual. Mulțumim!
După primele discuții cu Dragoș am înțeles ce înseamnă un site bine facut și cât de importantă este optimizarea site-ului pentru dezvoltarea afacerii așa că am apelat cu încredere la serviciile firmei lui. Colaborarea cu firma Nanotel mi-a adus noi clienți dar și beneficii de imagine la care nu ma gândeam la începutul colaborarii. Mulțumesc!